WIJ Maskincenter

Wij Maskincenter är känd som verkstaden som klarar det mesta.
Företaget erbjuder service och reparationer, både i verkstad och ute i fält med fullt utrustade servicebilar och våra högkompetenta mekaniker. Både för privatperson och företag. Wij Maskincenter har också butik med allt från djurfoder och tillbehör till trädgård- och skogsprodukter.

Wij Maskincenter är ett familjeägt företag som startades 1999 av Sölve Rosén. Wij Maskincenter är mycket mer än bara en maskinverkstad. Anläggningen rymmer verkstäder och försäljning inom flera områden. Allt från djurfoder och tillbehör, skog och trädgård till bilverkstad, hydraulikverkstad, däckverkstad och skogsmaskinsverkstad.

Verksamheten har sitt säte i Ockelbo och erbjuder service och reparationer av de flesta fordon till exempel skogsmaskiner, lastbilar, bussar, entreprenad- och industrimaskiner. Butiksförsäljning av nytt och begagnat, till exempel skördeaggregat, reservdelar, förbrukningsmaterial, hydraulik, ventiler, pumpar, cylindrar, packningar, kolvstänger och anda tillbehör.

Vi anser att kunderna är det viktigaste, därför är bra service alltid prioriterat. Lägg därtill kunskap, kvalité, erfarenhet, kapacitet och tillgänglighet så får du Wij Maskincenter.

Om Oss

Wij Maskincenter är känd som verkstaden som klarar det mesta. Företaget erbjuder service och reparationer, både i verkstad och ute i fält med fullt utrustade servicebilar och våra högkompetenta mekaniker. Både för privatperson och företag. Wij Maskincenter har också återförsäljning av kvalitévaror inom allt från aggregat till släpvagnar

Wij Maskincenter är ett familjeägt företag som startades 1999 av Sölve Rosén. Wij Maskincenter är mycket mer än bara en maskinverkstad. Anläggningen rymmer verkstäder och försäljning inom flera områden. Allt från skog och trädgård till bilverkstad, hydraulikverkstad, däckverkstad, skogsmaskinsverkstad till en butik som har allt du behöver.

Verksamheten har sitt säte i Ockelbo och erbjuder service och reparationer av de flesta fordon till exempel skogsmaskiner, lastbilar, bussar, entreprenad- och industrimaskiner. Butiksförsäljning av nytt och begagnat, till exempel skördeaggregat, släpvagnar, reservdelar, förbrukningsmaterial, hydraulik, ventiler, pumpar, cylindrar, packningar, kolvstänger och anda tillbehör.

Vi anser att kunderna är det viktigaste, därför är bra service alltid prioriterat. Lägg därtill kunskap, kvalité, erfarenhet, kapacitet och tillgänglighet så får du Wij Maskincenter.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK